12.7.2012

Sinking in teh rein (sävel "Singin´ in the rain")

Valtakunnassa kaikki hyvin ainakin niin kauan kuin sataa (kaatamalla), koska silloin ei vanhusväestö tule maalle. Ainakin niin luulin eiliseen asti, jolloin "kutsu" ja autonkuljettaja/kahvittaja/seuraneitihommaan kävi. Onhan se tietysti "mukavaa" istuskella nälissään lasikuistilla kuulemassa kommentteja väärin avaamaastani Ääs-marketin kermapurkista á la "perforointia ei pidä noudattaa vaan leikata vain kulmaa jottei sitä kulu". Leipien liiallisesta paksuudesta riitti myös ammennettavaa, ja kertakäyttömukia pestiin ties monettako kertaa. Pullat oli leikattu kaupungissa valmiiksi ns. marketkahvien malliin kuusi viisi milliä ohuiksi, eli niitä ei teilattu.

Tänään torstaina tervehdin mielihyvällä aamukahdeksalta alkanutta rankkasadetta, että josko eilen alustavasti buukattu vapaaehtoiseksi leimattu palvelutehtäväni ei taas toistuisi. Saisin tehtyä omia töitäni keskeytyksettä näiden vanhan talon kausitöiden lisäksi, sekä mahdollisesti pidettyä muutaman tunnin sitä kesälomaakin. Voih. Mutta pahalta näyttää - sää on selkenemässä ja iltapäiväksi luvassa vain kuurosateita eli kohta tekstari tullee.

EDIT 10.25 Ja niin oli tullut, puoli tuntia ennen kuin pitää olla saapuvilla. Ja sataa kaatamalla. Iltakuuteen asti on siis kestettävä ilman käytännön mahdollisuutta omaan (työ)elämään, saati sitten riittävään palautumiseen ja sitten vielä kyydittävä "vieras" linja-autolle jotta ehtii ajoissa kaupunkiin katsomaan Hyacinth Buckén juttuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti